Om os

BACESS A/S er en grøn vækstvirksomhed, som besidder høj ekspertise og mere end 20 års erfaring med udvikling og implementering af bioteknologiske løsninger. Hos BACESS A/S er vi specialister i cirkulær ressourceudnyttelse af organiske affalds fraktioner – Waste to Value. Vores vision er, at de værdifulde næringsstoffer som er i vores organiske affald, bliver recirkuleret – fra land til by og fra by til land – på en sundhedsforsvarlig og bæredygtig måde. Vi designer, fremstiller og implementerer bæredygtige og miljøvenlige varmkomposteringsanlæg til hygiejnisering ved 70C indenfor 48 timer af enhver type organisk affald, eksempelvis; husholdningsaffald, landbrugs- og gartneriaffald, have- og parkaffald, industriaffald, afgasset biomasse, fiberfraktion fra biogas og spildevandsslam fra rensningsanlæg. En hurtig, effektiv og sikker behandling for genanvendelse af organisk affald. Recirkulering af næringsstofferne i organisk affald der kan erstatte den CO2 belastende brug af kunstgødning og spagnum.

Desuden designer og projektere vi rodzoneanlæg til rensning og eventuel recirkulation af proces- og spildevand. BACESS A/S kan endvidere tilbyde et unikt luftrensningssystem der dokumenteret forbedre indeklimaet i kontormiljøer, såvel som i private hjem.
Alle vores unikke produkter og løsninger er baseret på biologiske processer, som er bygget op omkring pragmatiske gennemprøvet bioteknologiske systemer, som sikrer en høj energieffektivitet og god driftsøkonomi, uden brug af nogen form for kemiske stoffer.

Et samarbejde med BACESS A/S, er Jeres garanti for en fremtidssikret cirkulær og bæredygtig løsning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os