Luftrensningsteknologi – BioVentic

Vi ved i dag, at luftforurening i Danmark de seneste tre år (2016-2018), i gennemsnit har kostet det danske samfund 4000 for tidlige dødsfald og 75 milliarder kroner årligt.
BACESS A/S har siden 90’erne arbejdet med indeklima og naturlige luftrensningssystemer, og kan i dag tilbyde effektive og smukke designløsninger, når det gælder luftrensning til forbedring af indeklima og komfort, i erhvervslokaler så vel som i private hjem. Teknologien BioVentic er et luftbehandlingssystem indeholdende et specialudviklet let jordfilter samt en dekorativ vegetation (egnet grøn plante) med rodzone. Når den atmosfæriske luft, indeholdende sundhedsskadelige partikler og gasser, presses gennem biofilteret via en ventilator, bindes de sundhedsskadelige partikler og gasser til biofiltermediet, hvorefter ren og renset luft strømmer ud i lokalet/hjemmet fra BioVentic.
Teknologien er testet og verificeret af NASA under strengt kontrollerede forhold.
BACESS A/S har udført en række tests hos kunder af anlæg i drift. Baseret på de udførte tests og
dokumenterede måleresultater, er der ingen tvivl om, at BioVentic har en meget høj luftrensningseffekt, og bestemt styrker indeklimaet og komforten.
Bakterieforekomsten blev reduceret med 81-95% ved sammenligning af værdier mellem indtag og udledning i BioVentic. Sundheds- og komforttilstand baseret på spørgeskemaer fra Glostrup Hospital viste, at sundheds- og komfortproblemer i gennemsnit blev reduceret med 50%.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os